Добре дошли в помощния център на Kolekcioner.bg


Как да продадем?

Как да стартирате първия си онлайн търг?

Необходима регистрация в kolekcioner.bg , където ще получите достъп до свой личен профил. От него ще можете да добавяте нови аукциони, да следите вече стартирани, да преглеждате историята на наддаването на вече завършили, а също и да наддавате по други търгове. За да добавите нов аукцион е нужно да:

  • упоменете заглавие и описание на артикула;
  • стартова цена (може да бъде и 1 лв за привличане интереса на участниците)
  • и купи сега цена (цена, на която участниците в аукциона могат веднага да закупят артикула);
  • посочвате период, за който обявата ще бъде активна (от 1 до 30 дни, препоръчително е периодът да е дълъг поне една седмица - десет дни, за да може да бъде забелязан от повече посетители в сайта, които да се превърнат в участници в търга)
  • добавяте снимки на артикула.

Можете да изберете и тип на Обявата - Аукцион или Артикул с фиксирана стойност. При стандартния аукцион победител е участникът с най-голяма стойност на наддаването към момента на изтичане на времето на аукциона. Обявата Купи Сега може да бъде закупена по всяко време стига участник да натисне бутона Наддавам до обявената от вас цена.

ПРОДАВАЧЪТ ПРЕДСТАВЯ СЪС СНИМКИ , ОПИСАНИЕ И РАЗМЕРИ ПРОДАВАНИЯТ ПРЕДМЕТ .

НЕ СЕ ДОПУСКАТ :

--- НЕКАЧЕСТВЕНИ СНИМКИ , А ИМЕННО , ПРЕОСВЕТЕНИ , ТЪМНИ / НОЩНИ , РАЗМАЗАНИ , ИНТЕРНЕТ , И ТАКИВА ПОКАЗВАЩИ ПОВЕЧЕ ПРЕДМЕТИ ОТ СНИМАНИЯ / ИНТЕРИОР , ОБЗАВЕЖДАНЕ , ХОРА , ПОКЪШНИНА / РОЛЕТКИ , МЕТРИ , ШУБЛЕРИ , ЗАПАЛКИ , КИБРИТИ , ТЕЛЕФОНИ И ПРОЧЕЕ СРАВНИТЕЛНИ ПРЕДМЕТИ НЯМАЩИ ОБЩО С ПРОДАВАНИЯ , КАКТО И ВСЯКАКВИ ПРЕДМЕТИ ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА КУПУВАЧА , ПРЕДИЗВИКВАЩИ ОБЪРКВАНЕ И УТОЧНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ ТИП - КОЕ СЕ ПРОДАВА ?

--- НЕТОЧНО И НЕПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА ПРОДАВАНИЯ ПРЕДМЕТ , ЛИЧНИ ИЗЛИЯНИЯ И АВТОБИОГРАФИЧНИ СПОМЕНИ , ЖИТЕЙСКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ И ТЯМ ПОДОБНИ ПИСАНИЯ , ОТКЛОНЯВАЩИ ВНИМАНИЕТО И ПОДВЕЖДАЩИ КУПУВАЧА.

--- ЛИПСА НА ТОЧНИ РАЗМЕРИ / ИМА СИ ПОЛЕТА ЗА ПОПЪЛВАНЕ / ОСВЕН , АКО ПРОДАВАЧЪТ ЖЕЛАЕ ДА ДОПЪЛНИ ИНФОРМАЦИЯТА АБСОЛЮТНО ТОЧНО , ПЪЛНО И ВЯРНО.

КОЛЕКЦИОНЕР БГ ви кани да стартирате своя пръв аукцион